SPOR Haber Girişi : 27 Eylül 2017 12:52

Başbakan Yardımcısı Akdağ'ın buz sporları memnuniyeti

Başbakan Yardımcısı Akdağ'ın buz sporları memnuniyeti
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'un Kış ve Buz Sporları'nda Türkiye'nin öncü bir şehri olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'un Kış ve Buz Sporları'nda Türkiye'nin öncü bir şehri olduğunu söyledi. Akdağ, "İnanıyorum ki, Erzurum kış ve buz sporlarında dünyada ses getiren bir il olacak" dedi. 
ESAV tarafından Ankara'da düzenlenen Erzurum Günleri'nde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de buz sporları standı açtı. Stant büyük bir ilgi görürken, Buz Sporları Standını ziyaret edenler arasında Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ'da yer aldı.
Başbakan Yardımcısı Akdağ, Erzurum'un Kış ve Buz Sporlarında öncü bir kent olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve Buz Hokeyi İl Temsilcisi Yusuf Tosunoğlu'ndan buz sporları hakkında bilgi alan Akdağ, buz hokeyi, short track ve curling bıraşlarında Erzurum'un geldiği noktaların önemli bir başarı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çoğunluğunu Erzurumlu sporcuların oluşturduğu Buz Hokeyi Milli takımının Divisionda elde ettiği başarılardan da övgü ile söz eden Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, İl Temsilcisi Yusuf Tosunoğlu aracılığı ile başarılı buz hokeycileri tebrik etti.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın, buz sporları standını ziyaret etmesinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, "Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Recep Akdağ ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.