SPOR Haber Girişi : 23 Kasım 2017 14:20

Balkanların altın tekmelerine kutlama

Balkanların altın tekmelerine kutlama
Balkanların altın tekmelerine kutlama
Edirne'de yapılan 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü sporcusu Lokman Doğan ile balkan ikincisi olan Aziziye Gençlik Sporlu Şevki Ağırman ve Ayşenur Çelik , Taekwondo İl Temsilcisi Süleyman Baykal, antrenörler Zafer Kavcı ve Rahmi Ak ile birlikte Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. 
Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette, Balkan fatihlerini kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkesenligil, milli sporcuları ödüllendirdi.
EĞİTİMİNİZİ KESİNLİKLE AKSATMAYIN
Milli taekwondocuların elde ettikleri madalyaların ilimiz ve ülkemiz adına önemli olduğunu belirten Taşkesenligil, başarılı sporculardan eğitimlerini de aksatmadan yapmalarını ve derslerinde de başarılı olmalarını istedi.
Taşkesenligil, "Bu sporcularımızın başarıya ulaşmasında en büyük rolü oynayan antrenörlerimizi de tebrik ediyorum. İl temsilcimiz Süleyman Baykal'a da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.(iha)
Etiketler : tekvando
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.