ERZURUM Haber Girişi : 30 Nisan 2016 10:44

Bakkal Gross Market kaliteyi ucuza satmakta iddialı

Bakkal Gross Market kaliteyi ucuza satmakta iddialı
Doğunun ilk toptan perakende marketi Bakkal Gross AVM dualarla açıldı
Ramazan KARATAŞ

Açılışa Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, B.B Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman Kozan, Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği Başkanı Ömer Düzgün, Dadaş Filmi Senarist Murat Yıldırım ve ekibi, Bedirhan Gökçe ve davetliler katıldı. Dualar ve kurban kesimiyle yapılan açılış sonrası halk markete alış veriş için birden girince izdiham yaşandı.
Bakkal Gross AVM sahibi Muammer Aydın, "Şükrüpaşa'da bulunan marketimizin yeni şubesinde  halkımız toptan fiyatına  perakende alışveriş yapacak. Erzurum'da mevcut marketler arasında  en ucuz market olma konusunda iddialıyız. Erzurumlu vatandaşlarımızın kaliteli ürünlerin bulunduğu marketimizde hesaplı bir şekilde almaları için açtık.
Ucuzluk anlamında iddialı olduklarını belirten Bakkal Gross AVM Müdürü Muammer Aydın, "Biz müşterimizi en güzel en beğenecekleri bir mağaza açtık. Deneyimli profesyonel ekiple uygun fiyatlarla gross mantığını oluşturuyoruz. Müşterilerimiz koli de adet de alsa burada toptan fiyatına alışveriş yapmış olacaklar. Gross AVM anlamında  Doğuanadolu'da tekiz, dedi. 
Aydın; Erzurum şehrimize hizmet etmek gurur verici ayrıca şehir ekonomisine 45 çalışanımızla katkıda bulunduk dedi.Beş kardeşin bir arada bulunduğu aile şirketiyiz. Kendi marketimizde yerli market kavramıyla mağazalar zinciri oluşturmak istiyoruz.Beş.Hedefimiz yıl sonunda üçüncü şubemizi Gürcükapı'da  ileriki yıllarda  da toplamda 6 şube açmak" diye konuştu.Yeni marketlerinin açılışına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren 
Bakkal Gross AVM sahibi Muammer Aydın, ''İkibin metre karelik alanda kurulan ve iki kattan oluşan alış veriş merkezin birinci katında temel gıda maddeleri bulunurken, üst katta ise giyim, zücaciye, ürünleri yer alıyor. Ayrıca alış veriş merkezinde çocuklar için oyuncak giysi ve diğer ihtiyaçlara cevap verecek reyonlarda bulunuyor,dedi.Bakkal Gross Marketimizin açılışına katılan herkese teşekkür ederim'' dedi.

DADAŞ FİLMİ EKİBİ DE AÇILIŞA KATILDI
Mayıs ayında vizyona girecek olan Dadaş Filmi'nin  başrol oyuncusu  ve Senarist Murat Yıldırım açılışa ekibiyle birlikte  katıldı.Dadaş Film ekibine  vatandaşlar sevgi gösterisinde bulunurken oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ucuzluk anlamında iddialı olduklarını belirten Bakkal Gross AVM Müdürü Muammer Aydın, "Biz müşterimizi en güzel en beğenecekleri bir mağaza açtık. Deneyimli profesyonel ekiple uygun fiyatlarla gross mantığını oluşturuyoruz. Müşterilerimiz koli de adet de alsa burada toptan fiyatına alışveriş yapmış olacaklar.

Etiketler : açılış
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.