GÜNDEM Haber Girişi : 12 Ocak 2018 17:27

Bakkal Gross Hilalkent Şubesi açıldı

Bakkal Gross Hilalkent Şubesi açıldı
Toptan fiyatına perakende alışverişte Erzurum’da marketçilik sektöründe Gross AVM olarak hizmette öncü kuruluş olan Bakkal Gross AVM 3.şubesini Hilalkent’te hizmete açtı

Toptan fiyatına perakende alışverişte Erzurum’da marketçilik sektöründe Gross AVM olarak hizmette öncü kuruluş olan Bakkal Gross AVM 3.şubesini Hilalkent’te hizmete açtı




Hilalkent’te 3.şubesi açılan Bakkal Gross’un açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye ilçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Organize Sanayi Bölge Başkanı Zafer Ergüney, Doğu Anadolu Perder Başkanı Ömer Düzgün, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, bürokratlar, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "şehrin dört bir tarafında değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirterek, Bakkal Gross gibi işletmelerinde bu değişime önemli bir destek verdiğini belirtti. İstihdama katkı sağlayan yerel marketlerimizin büyümesinin kendilerini son derece memnun ettiğini de ifade eden Başkan Sekmen, “Bu şehri el birliği ile kalkındırmaya devam ediyoruz. Bakkal Gross AVM’de hem açıldığı yerin gelişmesine hem de istihdama önemli katkılar sağlamaya devam edecektir. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Kayak Yolu ve Şükrüpaşa’dan sonra Hilalkent’te 3.şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bakkal Gross Marketler sahibi Muammer Aydın, “bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.




İki katlı 500 metre kara alanda hizmet verecek Bakkal Gross Hilalkent Şubesi’nde ilk etapta 15 kişi istihdam edildi. Müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini belirten market sahibi Muammer Aydın, “kaliteden ödün vermeden hizmet ağımızı genişleterek Erzurum halkına hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Açılışın ardından özel indirimlerden faydalanmak isteyen semt sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan KARATAŞ




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.