SİYASET Haber Girişi : 26 Aralık 2018 11:20

Bahçeli'den Akar açıklaması: Kendisini 2015'te ziyaret ettim

Bahçeli'den Akar açıklaması: Kendisini 2015'te ziyaret ettim
Bakan Akar'a ziyaretini hatırlatan Bahçeli açıklamasında, "2 Ekim 2015'te Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Paşa'yı ziyaret etim orada diğer Genelkurmay Başkanlarında olmayan yapmadığım bir olayı gerçekleştirdim." dedi

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Bu söyleyeceğimi nasıl yorumlarsınız bilemiyorum ama 16 Ağustos 20152te sayı Hulusi Akar Genelkurmay Başkanı olmuştur. MHP olarak 3 yılda bir görev değişikliği sebebiyle bir tebrik ziyaretine gider ve başarılar dileriz. Ancak 2 ekim 2015'te Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar paşayı ziyaret etim orada diğer Genelkurmay Başkanlaırında olmayan yapmadığım bir olayı gerçekleştirdim o da sayın Hulusi Akar Paşa'ya Kuran-ı Kerim Türk bayrağı ve altın kaplama bir silah hediye ettim. Bu niye Hulusi Akar'a verildi. geleceği okuma demeyeceğim ama bu anlamlı hediyeyi verme ihtiyacı hissettim. 

Akar paşa Kuran'a, bayrağa, silaha sahip çıktı. Eğer kendisine yöneltilen baskıyı yerine getirseydi. bugün burada omazdık. Kazanan Akar paşa oldu, teşekkür ediyorum. O konuşmalar CHP'ye bir şey kazandırmaz. CHP kendine çeki düzen vermeli.(Akşam)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.