EĞİTİM Haber Girişi : 28 Eylül 2013 10:40

Aziziyeli gençler ecdadıyla buluşuyor

Aziziyeli gençler ecdadıyla buluşuyor

Aziziye İlçe Kaymakamlığınca hazırlanan "Gençler Ecdadıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında Aziziye ve Mecidiye Tabyalarına gezi düzenlendi. 

"Gençler Ecdadıyla Buluşuyor" gezisine İlçe Kaymakamı Zafer Öz ve Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile Aziziye İlçesi okullarından 19 Mayıs İlköğretim ve Vali Vefik Kitapcıgil İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. Öğrencilere Tabyalar, Nene Hatun ve tarihimiz hakkında görsel bir biçimde çok önemli bilgiler verildi.

Gezi başlangıcında Aziziye Tabyaları önünde bir tören yapıldı. Törende Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, bir konuşma yaparak, gezinin önemi hakkında detaylı bilgi verdi.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Aziziye İlçe Kaymakamı Zafer Öz, öğrencilere ve törene katılan idareci ve öğretmenlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek tarihi gezilerin öğrenciler için önemi hakkında bilgi verdi.

Geziye katılan öğrenci öğretmen ve idareciler bu organizasyondan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ve bu tarz faydalı gezilerin devam etmesi yönünde taleplerini dile getirdiler.

Palandöken