GÜNDEM Haber Girişi : 29 Ocak 2016 11:06

Aziziye'de 7 gün 24 saat kar mesaisi

Aziziye'de 7 gün  24 saat kar mesaisi
Aziziye Belediyesi ilçe halkının sorun yaşamaması için tüm imkanlarını seferber etti. Belediye ekipleri gece gündüz karla mücadele ediyor.
Aziziye Belediyesi ilçe halkının sorun yaşamaması için tüm imkanlarını seferber etti. Belediye ekipleri gece gündüz karla mücadele ediyor. 
Hafta sonundan itibaren Erzurum genelinde etkili olan yoğun kar yağışına karşı Aziziye Belediyesi ilçe sınırlarında tüm imkanlarını seferber etti. Dadaşkent ve Ilıca'nın yanısıra 69 mahalle statüsünde köyü bulunan belediye, yolları açık tutma için gece gündüz çalışıyor. Yoğun kar yağışıyla birlikte, mesai mefhumu gözetmeksizin şiddetli soğuklarda karla mücadele eden belediye ekipleri, vatandaşın sıkıntı yaşamaması için bir yandan yolları açıyor, diğer yandan kaldırımları kardan temizliyor.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kısıtlı imkanlarla oldukça geniş bir alanda karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade ederek, "Hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamaması için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız." dedi.
Karla mücadele çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğine vurgu yapan Başkan Orhan, "Dadaşkent ve Ilıca'nın yanısıra 69 adet mahalle statüsündeki köyümüzün yollarını açık tutmaya gayret gösteriyoruz. Belediye imkanlarımızla birlikte kiraladığımız greyder ve kamyonlarla karla mücadele ve kar kaldırma çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz gece-gündüz iş başındalar. Bölgemiz için kış turizmi açısından büyük nimet olan karın ilçemiz için külfet olmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.
Çok geniş bir alanda karla mücadele çalışması yaptıklarını ve bunun belediye için de büyük külfet olduğuna işaret eden Başkan Orhan, özellikle Dadaşkent'te mahalle arasındaki yollarının bile 25 metrenin üzerinde olduğunu, bu durumun da belediyenin mali imkanlarını ciddi derecede zorladığını sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.