GENEL Haber Girişi : 22 Ekim 2018 12:22

Aziziye için Musa Çakır konuşuluyor

Aziziye için Musa Çakır  konuşuluyor
Erzurum Medyası'nın önemli isimlerinden olan M. Musa Çakır Aziziye için hazırlanıyor.
Siyasi partiler 31 Mart 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimler için ülke genelinde çalışmalarını sürdürürken, Erzurum'da da il ve ilçeler için tanınmış isimler aday adaylığı için parti genel merkezlerine başvurmaya hazırlanıyor.
MHP'den Aziziye Belediye Başkanlığı için yerel basının önde gelen isimlerinden, gazete ve matbaa sahibi gazeteci Mehmet Musa Çakır'ın parti genel merkezinin kulislerinde adının geçmesi ülkücü camiayı heyecanlandırdı. Aslen Ilıcalı olan M. Musa Çakır, gazeteciliğinin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkan Yardımcılığı'nda bulunmuş ve uzun yıllar partisine çeşitli kademelerde hizmet etmesi ile sevilen bir isim olarak öne çıkıyor. Aday adaylığı müracaatı için Ankara'ya gideceği düşünülen Çakır ise bu konuda net ir açıklama yapmadı. Gazeteci Musa Çakır'ın yanı sıra Aziziye Belediye Başkan aday adaylığı için Murat Şanlı, Rafet Özdemir, Mustafa Kızılyar ve Emrullah Akpınar da bu süreçte isimleri geçenler arasında.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.