GENEL Haber Girişi : 27 Eylül 2018 14:01

Aziziye’de muhtarlar zirvesi

 Aziziye’de muhtarlar zirvesi
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Büyükşehir ve Aziziye Belediyesi yönetiminden de katılımların olduğu toplantıda yapılan yatırımlar masaya yatırıldı. 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan başkanlığında Ilıca Termal Tesislerde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Özkan Alkan, Aziziye Belediye Başkan Yardımcıları Cihan Paloluoğlu, Mustafa Kahveci ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinin ilgili kurum amirlerinin yanı sıra Saltuklu Mahalle Muhtarı Gürbüz Özer, Selçuklu Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu, Ilıca Mahalle Muhtarı Timur Meral ve Yarımca Mahalle Muhtarı Nejdet Aydoğan katıldı. Beş yıl boyunca yapılan hizmetler ve yeni yatırımların masaya yatırıldığı toplantıda mahalle muhtarlarının talepleri ve çözüm önerileri de ele alındı. Aziziye’de 72 mahalle muhtarını kapsayan toplantılar her hafta yapılacak. 
Aziziye ilçesinin Erzurum’un batıya bakan penceresi olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe halkından gelen taleplerin dikkate alınıp birçoğunun değerlendirildiğini söyledi. 
İlçe sınırları içinde halen devam eden yatırımların olduğuna dikkat çeken Tavlaşoğlu, “Bu yatırımların da biran önce bitirilmesi için çaba gösteriyoruz. Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan ile istişare edip uyum içinde hizmetlerin yerine götürülmesi için canhıraş çaba gösteriyoruz” dedi. 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içerisinde bölgesel ihtiyaçlara göre hizmet ürettiklerini ve temellerini attıkları birçok projenin de tamamladığını söyledi. 
Başkan Orhan ayrıca, belediye yatırımı olarak hayata geçirilerek sona gelinen projelerin de sırasıyla açılışlarının yapılacağı müjdesini verdi. 
Başkan Orhan: “Bu yılın ortalarında temellerini attığımız çocuk oyun alanları açılışımız için gün sayıyor. Yakın zamanda buraları hizmete sunacağız. Ayrıca kapalı otopark ve semt pazarı olarak kullanılmasını öngördüğümüz bir yatırımımızı daha önümüzdeki günlerde tamamlayıp hizmete sokmayı hedefliyoruz. İlçemizde sosyal, kültürel ve yatırımcı belediyecilik alanında önemli örnekler sunuyoruz. Yaptığımız hizmetlerinin tamamını istişare mekanizması içerisinde nihayetlendiriyoruz. Bu anlamda muhtarlarımızın çalışmalarımızda istişare ve uyum içinde bizlerle birlikte olması mutluluk vericidir. Gayretlerimizin tamamı Aziziye’nin daha iyi bir konuma gelmesi ve hak ettiği konumda olması içindir” diye konuştu. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.