GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ağustos 2013 15:09

AZİZİYE BELEDİYESİ YAZ SEZONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AZİZİYE BELEDİYESİ YAZ SEZONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi yaz sezonu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Hizmeti ilçenin her köşesine yayan belediye, Ilıca Fidanlık Mahallesi’nde kilitli taş, Dadaşkent Bilali Habeş Mahallesi’nde kaldırımları yenilenirken, Dadaşkent-Yıldızkent arasında da yeni imar yolları açma çalışmalarını sürdürüyor. Dolu dolu çalışma sezonları geçiren Aziziye Belediyesi, ilçenin kangren haline gelen önemli sorunlarını çözüme kavuştururken, belediye çalışmaları açısından da ilçeyi hizmet doyurmak için gayret sarfediyor. 
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye imkanlarının ilçenin her köşesine hizmet olarak yayıldığını belirterek, “Hemşehrilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak, ilçemizi layık olduğu yere taşımak için ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.” dedi.
Bölgede yaz mevsiminin kısa olması nedeniyle bu dönemleri en verimli şekilde değerlendirdiklerini dile getiren Başkan Cengiz, “Ilıca’da Fidanlık Mahallesi’nin tüm sokakları kilitli taş ile işlendi, kaldırım çalışmaları devam ediyor. Şimdi Bahçelievler Mahallemizde çalışmalara başlayacağız. Dadaşkent’te 400 bin metrekare asfalt çalışması ve 300 bin metrekare kilitli taş çalışması geçmiş yıllarda yapmıştık. Bilali Habeş Mahallesi’nde de kaldırım yenileme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
Dadaşkent’in her geçen gün büyüdüğü ve geliştiğini kaydeden Başkan Cengiz, Dadaşkent-Yıldızkent arasında konutlaşmaya hız kazandırmak için 15 kilometre yeni imar yolu açıldığını ve bu yollarda da düzenleme çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.