ERZURUM Haber Girişi : 30 Haziran 2015 15:57

AYIN BAŞARILI PERSONEL UYGULAMASI

AYIN BAŞARILI PERSONEL UYGULAMASI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ayın başarılı personeli uygulaması başlattı. İlk ödüller ise Yaz Spor Okulları açılışında dağıtıldı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ayın başarılı personeli uygulaması başlattı. İlk ödüller ise Yaz Spor Okulları açılışında dağıtıldı. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bir ilk yaşandı. GHSİM, ayın başarılı personellerini ödüllendirdi. Birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra özel şirketlerde ve holdinglerde yapılan ayın başarılı personeli uygulaması Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde de icraata geçirildi. GHSİM, ayın başarılı tesis amiri, antrenörü, gençlik lideri, büro elamanı ve güvenlikçisi olmak üzere beş ayrı dalda ayın başarılı personelini seçerek bu isimleri ödüllendirme kararı aldı. Bu uygulamanın ilki ise geçtiğimiz gün yapılan Yaz Spor Okulları resmi açılış töreninde yapıldı. GHSİM, kurum içinden seçilen beş personeline ayın başarılı ödülünü verdi.
ÖDÜLLERİ VALİ YARDIMCISI EGEMEN VERDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde ayın başarılı tesis amiri seçilen Yakutiye Spor Salonu Tesis Amiri Harun İşçi, ayın başarılı gençlik lideri seçilen Muhammed Yaser Taşkesenlioğlu, ayın başarılı antrenörü Gürkan Sönmez, ayın başarılı büro elemanı Alpaslan Kızıloğlu ve ayın başarılı güvenlikçisi Muhammet Yılmaz'a ödülleri Yaz Spor Okulları açılış töreninde Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen tarafından verildi. Egemen, ayın başarılı personellerine başarı belgesi ve Cumhuriyet altını takdim etti.
KOMİSYONLAR OLUŞTURULDU
Ayın başarılı personeli uygulamasını titiz bir çalışma sonrasında başarılı bir şekilde hayatiyete geçirdiklerini belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Benim başkanlığımda şube müdürlerimiz, ilçe müdürlerimiz, gençlik merkezleri koordinatör müdürümüz ve güvenlik amirimizden oluşan alt-üst komisyonlar oluşturduk. Son olarak üst komisyonun oyları ile ayın başarılı elemanlarını belirledik" dedi. Taşkesenligil, bu uygulama ile personeli teşvik edeceklerini belirterek, ayın başarılı personelini seçerken, kılık kıyafete, mesai saatlerine olan riayete ve iş durumundaki başarılara dikkat edildiğini söyledi. Taşkesenligil, ilk kez başlattıkları uygulamanın yıl içinde belirli aralıklarla devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Etiketler : gençlik
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.