EKONOMİ Haber Girişi : 30 Mart 2009 11:09

Aydın müftülüğü umre turları sürüyor

Aydın müftülüğü umre turları sürüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 2009 yılı umre turları, 30 ve 31 Mart tarihlerinde yola çıkacak olan umrecilerle devam edecek.

121 umreci 30.03.2009 tarihinde saat 14.00 ve 15.00? de, 31.03.2009 tarihinde de saat 09.00? da Merkez Bey Camii önünden kutsal topraklara uğurlanacak.

Yolculuk öncesinde umreye gidecek tüm umrecilere Merkez Ramazanpaşa Camiinde seminer verildi. Toplantıda İl Müftüsü Hıdır BAYRAK; ?Umre ibadetinin önemi, ibadet esnasında ve ibadet yerlerinde dikkatli olunması, kalbi temizliğin murada uygun yapılması, sağlık kurallarına riayet edilmesi, diğer ülkelerden gelen Din Kardeşlerimize ve umrecilerin birbirlerine karşı güzel davranmaları, Devletimizi iyi temsil etmeleri, Ülkemiz ve Müslümanlar için hayır duada bulunmaları, zamanlarını bol bol ibadetle geçirmeleri? konularında açıklamalar yaptı ve umre turlarının bundan sonrada devam edeceğini belirtti.

Umre turları her ay, Ramazan ayı dahil olmak üzere devam edecek ve umreye gitmek isteyenler Normal, Ekonomik (Kısa Süreli ), Ekonomik (Uzun Süreli ) ve Otel tipi olmak üzere istedikleri umre tipini seçebilecekler. Kayıt yaptırmak ya da bilgi almak isteyenler Aydın İl Müftülüğü Umre Bürosu'na başvuruyorlar