SİYASET Haber Girişi : 02 Mayıs 2015 10:54

Aydın: 7 Haziran ders verme günüdür

Aydın: 7 Haziran ders verme günüdür
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, ''Bir aydır Erzurum'un dört bir yanında seçim çalışması yürütüyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, "Bir aydır Erzurum'un dört bir yanında seçim çalışması yürütüyoruz. Gördüğümüz şudur: Millet, bu hükümete ders vermeye hazırlanıyor"dedi. 
MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmesinin hemen ardından sahada başlattıkları seçim çalışmalarıyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu.
Kamil Aydın, milletin AKP hükümetlerinin gerçek yüzünü gördüğünü ve seçim için gardını almış vaziyette beklediğini dile getirerek, "Bizim milletimiz feraset sahibi bir millettir. İktidarı temsil edenler hangi masalları anlatırlarsa anlatsınlar, sokaktaki vatandaşı ikna etmeye güç yetiremiyorlar. Çünkü halkımız bunların dert ve davasının halka hizmet olmadığını anlamıştır"diye konuştu.
Seçim çalışmaları boyunca çaldıkları her kapıda, girdikleri her işyerinde feryat ve figanla karşılaştıklarının altını çizen Prof. Dr. Kamil Aydın, "İlçelerimiz ve köylerimiz adeta hallaş pamuğu gibi savrulup atılmış. İlçelerde ekonomik kan kaybı almış başını yürümüş, köylerimizde deyim yerindeyse göç edecek insan bile kalmamış. Topraklar öksüz bırakılmış, insanlar aç biilaç hale gelmiş. Bu hükümetin mensupları bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar, boş. Dadaşlar kararını vermiş, 7 Haziran'da bu hükümeti okkalı bir ders bekliyor" ifadelerini kullandı.
Kamil Aydın, seçim çalışmalarını yürüttükleri süre zarfında Erzurum halkına bu hükümetin marifetlerini tek tek anlattıklarını ifade ederek, "Çoğu yerde vatandaşımız bize bile fırsat vermeden bu hükümetin yanlışlarını zaten sıralıyor. MHP'ye gösterilen ilgi işte bu yüzden? MHP'nin adayları işte bu sebeple kurtuluşun adresi olarak görülüyor"dedi.

ÇİMEN VE HIZARCI 
KAYAKYOLU ESNAFINI DİNLEDİ
MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, 7 Haziran seçimleri öncesi il merkezinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren MHP Adayları, dört koldan Erzurum'u gezmeye seçmenle buluşmaya devam ediyor.
7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Erzurum açısından önemli olduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili adayı Ertürk Çimen, "Gittiğimiz her kapıda vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Esnaf ve emeklinin hali içler acısı durumdadır. Siftahsız işyerini kapan esnafımız gelecekten umutsuzdur. Ekonomide yaşanan darboğaz vatandaşı zor durumda bırakmıştır. İstihdam problemi şehrimizde her geçen gün biraz daha artmakta hayat şartları ağırlaşmaktadır. Halkımıza MHP'nin politikalarını anlatıp destek istiyoruz. 7 Haziran MHP'nin yeniden şahlandığı tarih olacaktır." Diye konuştu.
Çimen ve Hızarcı daha sonra Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret ettiler.
MHP MİLLETVEKİLİ 
ADAYLARININ AŞKALE ÇIKARMASI
MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi ilçelerdeki seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
MHP adayları Aşkale ve bağlı mahalle köylerde seçmenle buluştu, 7 Haziran seçimlerinde destek istediler. 
MHP Aşkale İlçe Başkanı Kadir Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP Milletvekili adayları, ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldiler.
MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan daha sonra ilçedeki tüm esnafı tek tek ziyaret etti. Milletvekili adayları İlçe Kaymakamı M. Fırat Taşolar'ı makamında ziyaret ettikten sonra mahalle köylere giderek seçim çalışmalarını devam ettirdiler. Güllüdere, Abdalcık, Merdiven, Kandilli, Ortabahçe, Tazegül ve Çayköy'ü ziyaret eden MHP adaylarının çalışması gece geç saatlere kadar devam etti. 
Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.