GÜNCEL Haber Girişi : 22 Mart 2017 18:02

Aydemir, Zafer Ofset Baskı Tesislerini gezdi

Aydemir, Zafer Ofset Baskı Tesislerini gezdi
Tesisiler hakkında Zafer Medya Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'tan bilgi alan Milletvekili İbrahim Aydemir, tesisleri gezerken 'Erzurum adına gurur duydum' dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muhammed Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Parti Meclis Üyeleri ile birlikte Birinci Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 bin metrekare alan üzerine kurulu Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini gezdi.
Tesisiler hakkında Zafer Medya Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'tan bilgi alan Milletvekili İbrahim Aydemir, tesisleri gezerken 'Erzurum adına gurur duydum' dedi. Milletvekili Aydemir, yaptığı açıklamada, ' Böyle bir modern tesisi Erzurum'a kazandıran Metin Barlak kardeşime çok Teşekkür ediyorum. Erzurum'a yakışır bir tesis olmuş. Gerçekten muhteşem bir tesis olmuş kutluyorum. Tesisleri gezerken yayıncı olmam nedeniyle ayrı bir mutluluk duydum. Ankara'dan bu bölgeye yaklaşacak bir tesisi göremiyorum, iftihar ettim. İnşallah çok güzel işlere imza atacağına inanıyor, Zafer Medya Çalışanlarına başarılar diliyorum' dedi.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise,' İlçemde böyle bir tesisin olmasından büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. İş istihdamı açısından Metin Barlak'a teşekkür ediyor, Allah'tan bereketli kazançlar nasip etmesini temenni ediyorum' Dedi. AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Muhammed Sunar ise, 'Şehre kıymet katan değerli iş adamı Metin Barlak'a böylesine bir tesis kazandırdığı için guru duydum. Erzurum'a iş istihdamı sağlanması adına gerçekten guru verici, tesisleri gezerken guru duydum. Zafer Medya Çalışanlarına başarılar diliyorum' Diye konuştu.
Zafer Medya Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak ise, modern teknolojisi ile sektöründe Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde rakipsiz tek kuruluş olduklarını ifade ederek'Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerimizi yürütüyoruz.Üstün tasarım alt yapısı ve aralıksız devam eden farklı çizgi arayışı ile hizmetlerinden taviz vermeyerek son modern donanımlı ekipmanlarımızı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nin hizmetine sunuyoruz. Üretim ve tasarım departmanlarını ayıran organizasyon yapısı ile hizmetlerinde çeşitliliği amaç ediniyoruz. Son modern teknoloji ürünü 5 renk artı lak ofset makinesi ile bölge illerine hizmet veriyoruz. Üretim ve tasarım tesislerimizde toplamda 38 personel istihdam ediyoruz. Teknolojiyi takip edip tüm imkânlarını Erzurum'a getirtme gayretinde müşterilerimize çözüm odaklı hizmet veriyoruz. Profesyonel ekibimizin yaratıcı logo, katalog, afiş, kitap, dergi, kutu, ambalaj, gazete, web sayfası e-ticaret çözümleri gibi çalışmalarımızla Erzurum ve bölgeye her zaman en iyiyi kaliteli hizmeti yapma gayretindeyiz. " dedi.
Tesislerde Teknoloji'nin üstün baskı makinasının düğmesine dokunarak start veren Milletvekili İbrahim Aydemir ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'a Zafer Medya Çalışanları tarafından Türk Bayraklı tasarımlı porte fotoğrafları Milletvekili Aydemir ile Başkan Orhan'ı duygulandırdı. Milletvekili Aydemir, 'Gerçekten muhteşem olmuş, elinize sağlık, duygulanmamak elde değil, tebrik ediyorum' diyerek Zafer Medya Çalışanları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.