SİYASET Haber Girişi : 27 Temmuz 2015 15:58

Aydemir: Her kesimin hizmetindeyiz

Aydemir: Her kesimin hizmetindeyiz
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Erzurum önceliğinde yüreklerini, dimağlarını, eserlerini birleştirip buluşturan, Erzurum müştereğinde odaklaşan herkesimin hizmetindeyiz. " dedi.
Erzurum Basınının, ilin haberler ve yorumlarla nabzını tuttuğunu, Erzurum odağında bir beyin fırtınası oluşturarak bir tefekkür heyecan ve birlikteliğini ifade ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ' Erzurum basını, yüksek kalite, birikim, tecrübelerini ortaya koyduğu eserleriyle bu şehrin sesidir. " ifadelerini kullandı.
BASIN TURU
Erzurum ekonomisine değgin, ekonomik kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, değerlendirme ve istişarelerde bulunan milletvekili Aydemir, ilin kalkınma sürecini hızlandırmaya matuf olarak basın organlarıyla görüş alışverişinde bulundu.
BASIN ORGANLARI ZİYARETİ
Erzurum Gazetelerini ziyaret ederek, basının Erzurum'un sosyo ekonomik gerçeğine bakışı noktasında paylaşımlarda bulunan Aydemir, yaptığı değerlendirmede, "Haber kaliteleri, gündem oluşturma güçleri ve Erzurum sevdasını ifade eden içerikleriyle Erzurum Basını, bu ilin zihni ve görsel bazda yüksek değerleridir'dedi.
BİLGİLENDİRME HASSASİYETİ
Erzurum adına TBMM'de gerçekleştirilecek her teşebbüs ve faaliyeti zamanında ve yerinde Erzurum basın organlarına aktararak, basın ölçeğinde gündem platformu oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Aydemir, 'Seçim döneminde de vurguladığımız gibi, biz Erzurum'un kendi beşeri ve ekonomik değerleriyle ülke gündeminde özel bir yer edinmesini istiyoruz. Erzurum adli olaylarıyla değil, ekonomide, sosyal hayatta kendi manasında gündeme girmelidir. Beşeri değerlerimizin, ekonomik kıymetlerimizin en iyi, mükemmel ve doğru şekilde ifade bulacağı adres basınımızdır. 'diye konuştu.
ERZURUM DİKKATİ
Erzurum'un yalnız ve özellikle sorunlarıyla, olumsuz bir sunumla anlatılma ve aktarılmasının hiç kimse ve kesime bir yarar getirmeyeceğinin altını çizen Aydemir, 'Bizim basın camiamızın dadaşça bir duruş kaydettiğini iftiharla söyleyebiliriz. Dadaşça üslup, sorun ve problemlere ağlama, sızlama ile değil, akıl, irfan ve vicdani boyutta yaklaşımdır. Vakurca bir duruştur."kaydını düştü.
İTİBAR KAYMASI HATIRLATMASI
Erzurum'un olumsuz yönleriyle ifade edilmesinin, ilin tarihi sürecinde edindiği itibarında kaymaya yol açabileceğini hatırlatan Aydemir, 'Erzurum yüksekliğin şehri. Fiziki konumu da bu, moral değer bakımından durumu da bu. İli itibarsızlaştırmaya yönelik çaba ve gayretlere izin vermeyecek en güçlü kurum basınımızdır. Bu noktada gerek yazılı, gerek görsel ve gerekse sanal basın organlarımız, Erzurum'un geleceği adına tarihi bir misyon üstlenmişlerdir. Onların aktaracağı her görüntü ve haber, yalnız Erzurum değil aynı zamanda da Türkiye hafızasına kayıt düşürecektir. Şükürler olsun ki, bizim basın camiamız bu gerçek ve vurguya hizmet etmekte ve Erzurum haysiyet ve itibarına özel bir dikkat göstermektedir.' dedi.
ORTAK PAYDA
Aydemir, 'Ben her zaman vurguluyorum, Erzurum adını ağzına alan önce ağzını çalkalamalıdır. Bu şehir yalnız bugünkü yaşayanlarının değil, Abdurrahman Gazilerin, Kadı Darirlerin, Solakzadelerin, Muhammed Lütfi Efelerin ruhaniyetini ifade etmektedir. İldeki sosyal gelişmelerde olduğu gibi ekonomik açılım ve süreçte de, birer dadaş olarak paydamız ve hassasiyetimiz budur. Biz bu hassasiyetlerimizi değerli basın camiamızla paylaştık. Erzurum için ortak akıl buluşması noktasında istişareler ettik ve çok değerli tespit ve öngörülerde buluştuk.' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.