SİYASET Haber Girişi : 09 Nisan 2017 21:44

Aydemir: Gözlemimiz net, millet diyor ki, 'Evet'

Aydemir: Gözlemimiz  net, millet diyor ki, 'Evet'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ''Gözlemimiz net: millet diyor ki, 'Tek Yürek Evet''' dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ''Gözlemimiz net: millet diyor ki, 'Tek Yürek Evet''' dedi. 
Milletvekili Aydemir, Bar Şairi Dadaş Akatay'ın 'Dadaş çelik bir yaydır, onu germeye gelmez/ Çağlayan bir sel olur, dağlara da baş eğmez' dizelerine telmihte bulunarak, ''Tarihin tescil ettiği bir emsalsiz vakarın sahibi dadaşlar, 16 Nisan'da vesayetçi anlayışlara, darbeci düşüncelere, millete kefen biçmeye çalışan hain emellilere karşı tarihi bir duruş daha sergileyecek, sandıkta dadaş vakarını 'Evet'leriyle ortaya koyacaklardır'' dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi tanıtım, aktarım ve paylaşım çalışmaları çerçevesinde Tortum'un konuğu oldu. Tortum AK Parti İlçe Başkanı Ömer Hancı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilçenin Derinpınar, Cihanlı, Derekapı mahalleleri ve Şenyurt Beldesinde dadaşlarla buluştu. Mahalle ve beldelerde düzenlenen tanıtım toplantılarında vatandaşlarla görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Aydemir, istişari görüşmelerinde tespitlerini paylaştı.
AK Parti Tortum Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleriyle referandum çalışmalarını değerlendiren Milletvekili Aydemir, ev ev gezerek Güçlü Türkiye İçin Evet çağrısında bulundu. Aydemir Tortum Kadın Kolları üyelerinin çalışmalarını 'Güçlü Türkiye için Fedakarlığın ifadesi' olarak nitelendirdi.
Milletvekili Aydemir, 16 Nisan referandumunda Tortum'dan yüzde yüze yaklaşan bir oranda 'Evet' beklediklerini kaydederek, ''Tortumlu dadaşlar evet kararlılığında. AK Dava önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a muhabbet hep zirvede oldu. Bu defa da, Güçlü Türkiye İçin EVET yüzde yüz oranında çıkacak inşallah. 'yorumunu yaptı. Milletvekili Aydemir, 'Gözlemimiz net: millet diyor ki, 'Tek Yürek Evet'' diye konuştu.
Mahalle ziyaretlerinde gerçekleştirilen söyleşilerinde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye'nin elde edeceği kazanımlara değinen Milletvekili Aydemir, ''Bizim davamız insanı eşrefi mahlukat olarak gören bir davadır. Bizim davamız mahlukata sevgi davasıdır. Bu değişim de milli iradeye saygının ve muhabbetin eseridir'' kaydını düştü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.