SİYASET Haber Girişi : 24 Nisan 2015 15:59

AYDEMİR, ERZURUMLULARI AK PARTİ MİTİNGİNE DAVET ETTİ

AYDEMİR, ERZURUMLULARI AK PARTİ MİTİNGİNE DAVET ETTİ
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurumluları 'AK Buluşma'ya davet etti.
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurumluları 'AK Buluşma'ya davet etti. Yarın gerçekleştirilecek olan, AK Parti genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı mitingte Erzurumlunun vefa ve kendisine hizmet sunanlara sadakat göstereceğine inandığını vurgulayan Aydemir, 'Dadaş Gönüllüleri AK ufukta buluşmaya davet ediyoruz' dedi. 
İLK MİTİNG VURGUSU
AK Parti'nin 7 Haziran Seçim sürecinde ilk mitingini Erzurum'da gerçekleştirerek, İl'e verdiği özel önem ve ehemmiyeti sergilediğini kaydeden Aydemir, 'Erzurumlu, bu AK niyet ve samimiyete Dadaşça bir üslup, Dadaşça bir destek ve Dadaşça bir vefa gösterecektir. "vurgusunu yaptı..
DADAŞLARA İNANIYORUZ
AK Parti iktidarlarının 13 yılda gerek ülke, gerek bölge ve gerekse ile taşıdığı sosyo ekonomik berekete atıfta bulunan Aydemir, 'Erzurumlunun, Yeni Türkiye için 2023 hedefine doğru başlatılan kutlu yürüyüşte, AK saflarda yer alacağına ve halka hizmeti hakka hizmet bilenlerin yanında saf tutacaklarına yürekten inanıyoruz." dedi.
VEFA VE TEŞEKKÜR ZAMANI
Erzurum halkını yarın yapılacak olan mitinge davet eden Aydemir, 'Tüm Ülkenin olduğu gibi Erzurum'un da enerjiden, sağlığa, eğitimden adalete, turizmden spora, kültürden ulaşıma kadar AK parti döneminde kaydettiği ilerlemeye, vardığı ak ufuk ve gösterdiği çağlar üstü değişime vefa göstermek ve teşekkür etmek vaktidir. İnanç, fikir ve teşebbüs hürriyetlerinin önünü açarak, bir zihin reformu gerçekleştiren AK hizmet anlayışına destek vermek, sadakat göstermek zamanıdır. Hakk için halka hizmeti şeref bilenlerle yol arkadaşlığı yapmak dönemidir. Ülkeyi zulmetten nura vardırmaya nefsini adayanlara destek vermek günüdür."diye konuştu.
İNAÇ ÖZGÜRLÜĞÜ VE AK YAKLAŞIM
Vicdan, irfan ve izan sahibi her dadaşın AK Parti döneminde gerçekleştirilen inanç özgürlükleri atılımlarının hakkını teslim edeceğinden şüphesi bulunmadığını ifade eden Aydemir, '28 şubatlarla inanç sahiplerine pranga vuran, başörtülülere her türlü zulmü reva görenlere, Erce ve yiğitçe dur diyen, bu yolda AK bir reform gerçekleştiren AK hizmet hareket ve davasına, feraset ehli her Erzurumlunun, mitinge katılarak güç kazandıracağına inanıyoruz.' kaydını düştü.
DADAŞ İNSAF VE VİCDANINA ÇAĞRI
Yeni Türkiye ufkunda, 2023 adresine giden yolda, AK dirayetli ve AK zihniyetli iktidarın Erzurum'u bölgesinin eğitim, sağlık, turizm, spor ve enerji merkezi haline getirdiğini hatırlatan Aydemir, 'Erzurum, bölgesinin eğitim ve sağlık şehri. AK iktidarların Erzurum Yaklaşımıyla il, dünyanın en büyük 7'inci Kış spor ve Turizm merkezi. Nabucco, TANAP, BTC gibi küresel enerji hatlarının geçtiği bir şehir. Türkiye'nin en büyük alanda kurulmuş 4'üncü Havalimanına, ülke ortalamalarının çok üstünde bölünmüş yola sahip bir ulaşım ağımız var. İki büyük üniversiteye sahibiz. Sağlık Kampüsünün kurulduğu 14 ülke ilinden biri durumundayız. Dadaş insafı, dadaş vicdanı, AK Parti'nin bu özel Erzurum yaklaşımına destek verecek ve minnetlerini sunacaktır. "dedi.
Etiketler : aydemir
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.