ERZURUM Haber Girişi : 11 Ekim 2017 14:38

Aşkale'de Aşure etkinliği

Aşkale'de Aşure etkinliği
Aşkale Kaymakamlığı ve ilçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve hazırlanan Aşure Hükümet Konağı meydanında vatandaşlara ikram edildi.
Hükümet Konağı Meydanı'nda düzenlenen aşure ikram programına Aşkale ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, Göç İdaresi Merkezi Müdürü Yaşar Garip, Ak Parti İlçe Başkanı Kerim Polat, daire personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, yaptığı açıklamada, Muharrem ayının kardeşlik bağının güçlenmesi ve kaynaşma açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.
İslam âleminin Muharrem ayını kutlayan ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdem ise "Muharrem ayında vatandaşlarımızla kardeşlik bağımızın güçlenmesi ve kaynaşmamızı sağlamak adına Kaymakamlığımız ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte ortaklaşa bu organizasyonu tertip ettik ve düzenlediğimiz ikram programı halkımızdan yoğun ilgi gördü. Böyle bir etkinlikte ilçemizde ki kurumlar ve halkımızla bir arada iç içe olmaktan dolayı mutluyuz. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Programda dua edilmesinin ardından Kaymakam Aksu ve Belediye Başkanı Polat tarafından vatandaşlara Aşure ikram edildi.
Etiketler : aşkale
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.