ERZURUM Haber Girişi : 02 Şubat 2018 14:26

Aşkale’de ikinci eğitim öğretim dönemi hazırlıkları

Aşkale’de ikinci eğitim öğretim dönemi hazırlıkları
Erzurum’un Aşkale İlçesi’nde 2017/2018 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde öğrencilerin huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için alınacak olan tedbirler görüşüldü.
Aşkale Kaymakamlığının organize ettiği ve İlçe Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkan vekili Güller Öztürk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emre Yıldız, Jandarma Komutanı Üsteğmen Semih Karakaş, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, okul müdürleri, servis şoförleri ve ilgili kişiler katılım sağladı.
İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu'nun başkanlık ettiği toplantıda 05 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak olan 2017 / 2018 Eğitim Öğretim yılının 2. yarısında yine Eğitim gören öğrencilerin huzur ve güvenlikleri açısından nelere dikkat edilmesi gerektiği konularına değinildi.
Açılış konuşmasında ilçe Kaymakamı Aksu, "Tatlı bir heyecan ve umutla başladığımız 2017-2018 eğitim öğretim yılının,2. yarısına başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına ve milletimize hayırlı olmasını temenni eder, Bu yanan Eğitim Meşalesi ışığında yollarına devam eden ve ülkemizin yarınlarına yön veren öğretmenlerimiz ile geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize eğitimlerinin 2. yarısında başarılar dilerim" dedi.
Kaymakam Mehmet Aksu'nun kısa konuşması ardından toplantı salonunda ilçe genelinde öğrencilerin huzuru ve güvenliği için yapılacak olan çalışmalarda gerekli kurum ve kuruluşların daha hassasiyet içerisinde davranmaları ve yine bu konular üzerinde alınması gereken tedbirler konuşuldu.(iha)
Etiketler : aşkale
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.