EĞİTİM Haber Girişi : 28 Şubat 2016 22:21

Ali Korkut'tan destek

Ali Korkut'tan destek
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içerisindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ile öğrenci ve öğretmenle eğitim alanında önemli destekler sağlıyor.
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içerisindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ile öğrenci ve öğretmenle eğitim alanında önemli destekler sağlıyor. 70 öğretmen odası dolabı yaptıran Ali Korkut, 5 okulda ise 'Zeka Oyunları Sınıfları' oluşturdu. Çok sayıda okul için kütüphane, kitap ve spor malzemesi temin edildi. 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, eğitime dönük çalışmalarıyla öğrenci, öğretmen ve milli eğitim camiasının en önemli destekçisi oluyor. Eğitim öğretim yılı başında eğitime devam eden öğrencilerin tamamına TEOG yardımcı test kitabı dağıtan Ali Korkut, gittiği okullardaki ihtiyaçları da tespit ettirmişti. Okullarda tespit edilen ihtiyaçlar temin edilerek ilgili okullara teslimatı yapıldı. Belediye Başkanı Ali Korkut, yapılanları yerinde görmek amacıyla okullarda incelemede bulundu.
Eğitim ve öğretime destekleriyle bilinen Ali Korkut, katkılara devam ediyor. Çocukların geleceği önemli diyerek her imkanı eğitime tanıyan Ali Korkut, çeşitli okulların ihtiyaçlarına binaen 70 adet öğretmenler odası dolabı yaptırttı. 5 okulda 'Zeka Oyunları Sınıfı' oluşturulmasını sağladı. 5 okul kütüphanesine 5 bin kitap hediye eden Ali Korkut, 5 okulun ihtiyacı olan spor malzemelerini temin etti.
İlçe sınırlarında yer alan çok sayıda okulun ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerinin teminini sağlayan Ali Korkut, "Bu okullar bizim geleceğimiz çocuklarımızın eğitim yuvası. Biz meseleye böyle bakıyoruz. Bölgemizde gelir seviyesi düşük, gecekonduların yoğun olduğu mahalleler, mahalle/köy okullarında oldukça ihtiyaçlı bir durum söz konusu. Sene başında TEOG yardımcı kitabı hediye ederken, okullardan ihtiyaç listesi istedim. Öğrenci ve okula yönelik eksiklikleri tespit ettirip teminini sağladık. Yaptığımız şey, geleceğimize yatırımdır" dedi.
Etiketler : korkut
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.