SİYASET Haber Girişi : 20 Kasım 2018 11:56

Ak Partili deneyimli eski başkan Anlar, Palandöken’e talip

Ak Partili deneyimli eski başkan Anlar, Palandöken’e talip
Ak Partili deneyimli eski başkan Anlar, Palandöken’e talip

Muhammed Ali Özcanlı/Palandöken

Geçtiğimiz Pazar günü ülke genelinde olduğu gibi Erzurum’da da temayül yoklaması yapan Ak Parti’de aday adayları artık iyiden iyiye sahaya inmeye başladı.

İkiyüz otuz dolayında aday adayının başvurduğu Erzurum’da birbirinden iddialı aday adayları aday olabilmek için yarışıyor. İşte o adaylardan biri de Tortum’un geçtiğimiz dönem kapatılan Şenyurt Belediyesi eski başkanı Ali Anlar.

Şenyurt’ta Ak Parti’den belediye başkanı seçilen ve bir dönem bu görevi başarıyla sürdüren Ali Anlar, siyasete yine Ak Parti’den ancak bu kez de Palandöken Belediyesi’nde devam etmek istiyor.

Palandöken Belediye başkanlığı için aday adayı olan Ali Anlar, dün gazeteniz Palandöken’i ziyaret etti. Başyazarımız Mehmet Şener’le görüşen Ali Anlar, bürokrasi ve siyasetteki deneyimlerini bu kez şehirde ve Palandöken ilçesinde uygulamaya koymak istediğini söyledi. “Parti büyüklerimin takdir etmesi ve halkımızın da teveccüh göstermesi olursa inanıyorum ki, Palandöken ilçemize unutulmaz hizmetler yaparım” dedi. 

Etiketler : akparti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.