SİYASET Haber Girişi : 27 Temmuz 2015 12:24

AK Parti Palandöken ilçe danışma MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Palandöken ilçe danışma MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Temmuz Ayı olağan Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Temmuz Ayı olağan Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. 
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Adnan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığını Betül Karakuş, katip üyelikleri ise Ömer Tanas ve Saniye Tokçe'nin yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, "Biz büyük bir ülkeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntılı süreci de atlatacağız" dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise yapılan teröre yönelik gerçekleştirilen operasyonlardan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, AK Parti iktidarının Türkiye'de çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, bu hizmetlerin devam etmesi gerektiğini söyledi.
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, milletin iradesiyle bu günlerin aşılacağını söyledi.
Milletvekili Adnan Yılmaz ise birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini belirtti.
AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt da yaşanan terör olaylarını kınayarak, yaşanan bu süreçten herkesin üzerine düşen dersi alması gerektiğini kaydetti.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Etiketler : toplantı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.