SİYASET Haber Girişi : 19 Haziran 2018 16:09

Ak Parti milletvekili adayı Tarıkdaroğlu, “Halkımız Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunu biliyor”

Ak Parti milletvekili adayı Tarıkdaroğlu, “Halkımız Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunu biliyor”
Ak Parti milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Ak Parti’nin 16 yıldan buyana Türkiye’nin her karışına hizmetleriyle imza attığını ve halkın da bu hizmetleri yaşayarak gördüğünü söyledi.

Palandöken

Sağlık, ulaşım, eğitim, tarım ve milli savunma başta olmak üzere Ak Parti’nin her alanda mega projeleri hayata geçirdiğini hatırlatan Tarıkdaroğlu, “16 yıldan beri yaptığımız hizmetler herkes tarafından takdir görmektedir. 24 Haziran’dan sonra da yeni dönemde liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu hizmetler artarak devam edecek ve Türkiye dünyanın en büyükleri arasındaki yerini mutlaka alacaktır” dedi.

Bugün gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Tarıkdaroğlu, Başyazarımız Mehmet Şener’e seçim çalışmalarını anlattı. İşadamı Atilla Dölekli’nin de bulunduğu bu ziyaret ve sohbette Ak Parti’nin Erzurum’a ve ülke geneline yaptığı hizmetlerin önemine dikkat çekilerek yeni dönemde bu hizmetlerin çok daha artacağına vurgu yapıldı. İşadamı Dölekli ve başyazarımız Şener, Ak Parti vekil adayı Tarıkdaroğlu’na seçimde başarılar dilediler.  

Etiketler : tarıkdaroğlu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.