ERZURUM Haber Girişi : 11 Haziran 2019 19:28

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, İstanbul Kağıthane'de karargah kurdu...

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, İstanbul Kağıthane'de karargah kurdu...
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, bugünden itibaren İstanbul'a "mitil"i serdi.

Palandöken Gazetesi/Erzurum

Ilıcalı koordine edecek

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, bugünden itibaren İstanbul'a "mitil"i serdi. İl başkanı Mehmet Emin Öz yönetimindeki teşkilat, 23 Haziran seçimlerinde aktif rol üstlenmek ve Binali Yıldırım lehine çalışmak üzere İstanbul'da karargâh kurdu.

AK Parti eski milletvekillerinden Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı'nın koordinasyon başkanlığını yapacağı karargâhta, Erzurum il teşkilatı tek tek Erzurumlu seçmenle görüşüp Yıldırım için destek isteyecek.

İstanbul'daki Erzurum vakfı ve dernekleri ise, 23 Haziran seçimleri için büyük oranda tercihlerini yapmış durumda. Buna göre İstanbul'da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerin önemli bir bölümü, 23 Haziran seçimlerinde, Cumhur İttifakı adayı AK Partili Binali Yıldırım'ı destekleme kararı almıştı.

Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İstanbul'da yaşayan Erzurumluların tercihinin AK Parti'den yana olduğunu vurgulayarak, "İstanbul'da,  Erzurum'da yaşayandan daha çok Erzurumlu var. Hemşerilerimiz bu seçimde tercihleriyle seçimin kaderini belirleyecek" dedi.

Etiketler : akparti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.