SİYASET Haber Girişi : 04 Mayıs 2018 13:22

AK Parti doludizgin... Yeminli Mali Müşavir Adnan Taş aday adayı

AK Parti doludizgin...  Yeminli Mali Müşavir Adnan Taş aday adayı
Erzurum'un ülke çapında tanınan isimlerinden biri olan mali müşavir Adnan Taş , 24 Haziran erken genel seçimleri için AK Parti'den aday adayı oldu

Palandöken gazetesi

En çok aday adayının başvuruda bulunduğu AK Parti, Adnan Taş gibi uzun yıllar çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışan ve merkez sağ çizgide siyaset yapanların öncelikle tercih ettiği parti oldu. Adnan Taş ve benzer isimlerin vekil aday adaylığı için başvuruda bulunmaları, başta AK Parti tabanı olmak üzere şehrin siyaset zeminlerinde olumlu karşılanıyor.

Aday adaylığı ile ilgili Palandöken'e kısa bir değerlendirmede bulunan Adnan Taş, "Ülkemizin içerisinde bulunduğu iç ve dış gelişmeler göstermektedir ki, vatansever herkes devletin ve milletin bekası adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği bu anlamlı mücadelenin arkasında durmak zorunda. Ben de bu inanç ve düşüncede biri olarak, şehrime ve ülkeme aktif hizmette bulunmak amacıyla AK Parti saflarında siyasete merhaba dedim. AK Parti'nin bir ferdi olarak, bu uğurda bana verilecek her görevi seve seve ifa etmeye gönüllüyüm" dedi.

Etiketler : aday
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.