SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 12:25

AK Parti'de genç seçmenin favori adayı Mustafa Ilıcalı

AK Parti'de genç seçmenin favori adayı Mustafa Ilıcalı
AK Parti'de milletvekili aday listelerinin açıklanmasına sayılı günler kala siyaset kulisleri de hareketlenmeye başladı.

Palandöken Gazetesi

Erzurum özelinde çeşitli kurumların yaptıkları nabız yoklamalarında, özellikle genç seçmen arasında en favori isimlerin ilk sırasında AK Parti milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı geldi.

Ulaşım alanı başta olmak üzere, şehre dönük bir çok projenin altında imzası bulunan milletvekili Ilıcalı, son aylarda Kış Olimpiyatları ile ilgili yürüttüğü çalışmalarından dolayı çok geniş kitlenin ilgisini ve beğenisi kazandı. Yapılan nabız yoklamalarında ismi hep en önde çıkan Mustafa Ilıcalı, yeni dönemde de vekil olarak görülmek isteniyor.

AK Parti genel merkezinin aday belirlerken şehrin talep ve düşüncelerini dikkate alacağına inandığını belirten sivil toplum kuruluşları, yeni Türkiye ve yeni dönemde Mustafa Ilıcalı gibi vizyon sahibi vekillerin görev alması gerektiğini savundular.

Mustafa Ilıcalı'nın, vekilliği süresinde şehirle ve şehir halkıyla hiç bir zaman rabıtasını koparmadığı ve her fırsatta halkın içinde olduğunu hatırlatan genç seçmenler sözcüleri, "Sayın Ilıcalı, Erzurum'un "Mustafa Hocası'dır. Kim hangi saatte ararsa arasın günün 24 saatinde Sayın Ilıcalı'ya ulaşmaktadır ve sorununu rahatlıkla dile getirmektedir. Sayın Ilıcalı, Erzurum'u ileriye götürecek bir çok projenin ya doğrudan kurucu oldu ya da içinde yer aldı. Bu projenin en belli başlı olanları ise, bugün Erzurum'da yaklaşık beş bin kişeye ulaşan çağrı merkezleri, hızlı tren ve elbette ki Kış Olimpiyatları'na Erzurum'un aday adayı olmasıdır" dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.