SİYASET Haber Girişi : 31 Ocak 2019 12:43

AK Parti'de büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak

AK Parti'de büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda AK Parti’nin seçim manifestosunu açıklayacak, adayları tanıtacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Spor Salonu önünde toplanan kalabalığa hitap ediyor. Birazdan manifestonun açıklanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu manifestoyla birlikte bu yerel seçimlerin çerçevesini çizmiş olacağız. Hazırlıkları bitirdik" dedi.

Salon önünde kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hepinizi evgi ve saygıyla selamlıyorum. Biraz sonra inşaAllah partimizin seçim manifestosunu açıklayacağız. Manifestomuzla seçimlerin çerçevesini çizmiş olacağız. Yoğun bir şekilde çalıştık. hangi çerçevede neler yapacağız. Bunların hazırlıklarını bitirdik. Siz zaten özellikle merkezi yönetimde neler yaptığımızı biliyorsunuz. CHP çöp, çukur, çamur demektir. Bunlara inşaAllah 31 Mart'ta gereken dersi vermeye hazır mıyız? Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Ana kademe, kadın kolları, gece gündüz çalışmaya hazır mıyız? Gençler; buna var mıyız? Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabiamızı unutmayın." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Biraz sonra manifestomuzu açıklayacağız. Ve bu manifestoyla birlikte bu yerel seçimlerinin çerçevesini çizmiş olacağız. Gerçekten yerel seçimlere partimiz, Merkez Karar Yönetim Kurulu, Merkez Yönetme Kurulu yoğun bir çalışmayla hazırlandı. Ve şu anda da bu hazırlıkların neticesinde bu yerel seçimlerde hangi çerçevede, neler yapacağız bunların hazırlıklarını bitirdik.

Bizi zaten özellikle merkezi yönetimde neler yaptığımızı biliyorsunuz. Eğitimde neler yaptık? Neler yapıyoruz? Sağlıkta neler yaptık? Neler yapıyoruz?

3Ç demiştik. Çöp, çukur, çamur... Niye? Çünkü CHP demek çöp demektir, çukur demektir, çamur demektir. Biz geldik bunları yok ettik, tertemiz hale getirdik. Ve modern şehirler meydana getirdik.

Ve İstanbul'da Binali bey ile bu yola devam ediyoruz, edeceğiz. Ankara'da Mehmet Özhaseki kardeşimizle bu yola devam ediyoruz, edeceğiz. İnşallah İzmir'de de Nihat Zeybekci kardeşimizle İzmir'i, inşallah İzmirli kardeşlerimiz bize emanet edecekler.

Ve bütün büyükşehirlerde, illerde, Cumhur İttifakı olarak inşallah yeni bir süreç başlatacağız. Bir tarafta zıllet ittifakı, bir tarafta cumhur ittifakı.

Ve Cumhur İttifakı ile, terör örgütünün kol kola girdiği CHP'ye; öbür tarafta malum partilere artık söz söylememe gerek yok. İnşallah 31 Mart'ta gereken dersi vermeye hazır mıyız? Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? (iha)


Etiketler : tayyiperdoğan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.