GÜNCEL Haber Girişi : 22 Eylül 2015 14:40

AK Parti adaylarına coşkulu karşılama

AK Parti adaylarına coşkulu karşılama
AK Parti tarafından yeniden Erzurum'dan birinci sıra milletvekili adayı gösterilen eski Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, diğer milletvekili adayları ile birlikte geldiği Erzurum'da 'Efsane Bakan' pankartları ile karşılandı.
Ak Parti Erzurum İl Teşkilatınca düzenlenen basın toplantısında milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı. 
Ankara'dan Erzurum'a gelen Ak Parti Milletvekili adayları Parti İl Binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldılar.
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Ak Parti bünyesinde görev yapan bütün teşkilatlara teşekkür etti.
Partinin kuruluşundan bu güne kadar parti de milletvekili olarak görev yapmış eski milletvekillerinin de ismini tek tek sayarak teşekkür eden İl Başkanı Yeşilyurt, 'Türkiye'de olduğu gibi Erzurum'da da bir seferberlik başlatıyoruz' dedi.
1 Kasım tarihinde yapılacak seçimler de Erzurum'dan partisince birbirinden değerli insanları milletvekili adayı edildiğini ifade eden Başkan Yeşilyurt, 'Erzurumlu inanıyorum ki bu seçimlerde Ak Parti etrafında bir araya gelecektir' diye konuştu.
ADAYLARA TEK TEK SÖZ VERİLDİ
Milletvekili adaylarının basın huzurunda kamuoyuna tanıtım toplantısında milletvekili adayları da birer konuşma yaptılar.
Adaylar daha çok birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar.
Ak Partinin ülkenin adeta çimentosu olduğunu da ifade eden adaylar, "3 aylık dönemde ülke boşluğa düşmüştür. Koalisyon için Ak parti gibi kimse elini taşın altına koymamıştır" dediler.
AKDAĞ: '7 HAZİRAN SONUCU TÜRKİYE'NİN İSTEDİĞİ TABLO DEĞİLDİR'
Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Recep Akdağ tanıtım toplantısında konuştu.
Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Akdağ, "7 Haziran sonucu Türkiye'nin istediği tablo değildir" dedi
2002 yılından beri Erzurum başta olmak üzere ülke insanına hizmet etmeye çalıştığını belirten Akdağ, hizmetlerin tümünde vatandaşın refahını hedef aldıklarını söyledi.
'Erdemli insanlar Ak Partiyi kurdular, bize de yer verdiler' diyen Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İnsana hizmet etmekten başka iyi bir şey yok. Bizler bu bilinçle siyaset sahnesinde yerimizi aldık. Ak Parti de siyaset bir bayrak yarışına benzer. Herkes kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışır. Ak parti de bir takım ruhu vardır. 2002'de de bu günde aynı ruh vardır. 2002 den bu yana görev yapan, koşan koşturan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biliyorum ki takım ruhu 1 kasım seçimlerin de de kendisini çok net hissettirecektir."
BÜTÜN ERZURUMLULARIN OYUNA TALİBİZ
'Ak Parti hizmetin adıdır' nitelemesini yapan Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bakın 7 Haziran sonrası tek başına bir iktidar çıkmadı. Ak parti birinci Parti olarak seçimlerden çıktı. Bütün çabalara rağmen bir koalisyon ortamı oluşmadı. MHP işin ta başında (kapılarımız herkese kapalı) dedi kenara çekildi. İyi de kardeşim hizmet nasıl olacak, ülke nasıl yönetilecek. 3 ay ülkede bir boşluk oldu. PKK terör örgütü bu boşluğu fırsat bilerek saldırılara başladı. Sürdürülen operasyonların en etkilisi yapılmaktadır. PKK'ya büyük kayıplar verdirilmiştir. PKK En çokta haklarını savundukları iddiasında olan Kürt kardeşlerimize zararları oldu. Ama ne oldu terör örgütü devletin güçlü yumruğu ile karşılaştı.
7 Haziran seçimlerinde sevecen görünen HDP başta olmak üzere Onun Eş Başkanı Selahattin Demirtaş kamuoyu karşısında bir kez olsun terörü kınayamamıştır, PKK ya terör örgütü diyememiştir.
Ben buradan bir kez daha değerli hemşerilerime seslenmek istiyorum. 7 Haziran da kim oy vermişseniz verin, 1 Kasım seçimlerinde saflarımızı Ak parti saflarında sıklaştıralım.
Ak Parti de bir ayrımcılık yoktur. Kardeşlik vardır. Hizmete devam için Ak Partiyi iktidara taşıyalım."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.