SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2018 12:37

AK Gençlik’te Dönmez dönemi

AK Gençlik’te Dönmez dönemi
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanlığında getirilecek isim Genel Merkez Başkanı Melih Ecertaş tarafından sosyal medyadan duyuruldu.
31 Mart kongresinin ardından Ömer Faruk Yarba, başkanlığı Erdoğan Dönmez’e devredecek. 
AK Parti Erzurum İl Gençlik Kollarının 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Olağan Kongresinde, Genel Merkez adayı belirlendi. İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Yarba’nın parti tüzüğü gereği yaş sınırlaması nedeniyle bırakacağı başkanlık koltuğuna geçecek isim ise AK Parti Genel Merkez Başkanı Melih Ecertaş tarafından twitterdan açıklandı. Kongrede Başkanlık koltuğuna Erdoğan Dönmez’in oturacağı açıklandı. Yaklaşık 10 yıldır parti gençlik kollarında görev yapmış olan Dönmez son dönemde de İl Gençlik Kolları Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyordu. Atamaya ilişkin açıklamada bulunan Dönmez; “Partimizin takdiri ile Gençlik Kollarımızda yeni bir döneme başlıyoruz. Yıllardır hizmet verdiğimiz partimizde dün olduğu gibi yarında hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. 2019 yılı ülkemiz için ve gençliğimiz için çok önemli bir yıl olacak. Bunun farkındayız. Bu bilinçle kapı kapı dolaşıp gece gündüz hep birlikte çalışacağız. Partimizin tüzüğü gereği görevini devreden Ömer Faruk Yarba Başkanımın nezdinde tüm geçmiş İl Başkanlarımıza ve parti büyüklerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah güzel görevler yapmayı Allah bizlere nasip eder” dedi. Görevini Dönmez’e devredecek olan Yarba ise; “Parti teşkilatlarımızda yıllardır görev yapan bir kardeşimize görevimi teslim edeceğim. İçimiz rahat. İnşallah bizden aldığı bu bayrağı daha ilerlere taşıması için çalışacaktır. Başkanımıza ve gençliğimize hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu. (iha)
Etiketler : akparti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.