SİYASET Haber Girişi : 17 Mayıs 2018 13:21

Ahmet Küçükler'den iddialı çıkış

Ahmet Küçükler'den iddialı çıkış
İki dönem Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ardından da Şehir ve Çevrecilik Bakanlığı'nda birinci hukuk müşaviri olarak göreve başlayan Ahmet Küçükler, AK Parti'nin en iddialı aday adayları arasında mücadelesini sürdürüyor.

Palandöken gazetesi

140'tan fazla aday adayının yarıştığı adaylık sürecinde Ahmet Küçükler, özellikle son aylarda Ankara'da yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Geçen hafta yürürlüğe giren İmar Barışı yasasını hazırlayan ekibin içinde yer alan ve bu hususta önemli hukuki katkı sunan Küçükler, AK Parti içinde de takdir topladı.

Aday adayı olduktan sonra sahada da etkin biçimde AK Parti lehine çalışmalar sürdüren Ahmet Küçükler, onlarca rakibini geride bıkarak temayül yoklamasında tercih edilen isimler arasına girmeyi başardı. Parti tabanında ciddi bir karşılığı olan Küçükler, Ramazan başlar başlamaz da siyasi faaliyetlerini artırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.