EKONOMİ Haber Girişi : 14 Haziran 2017 14:30

Ağrılı işadamı Erzurum'da ayakkabı fabrikası açtı

Ağrılı işadamı Erzurum'da ayakkabı fabrikası açtı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in isteği üzerine kente yatırım yapan Ağrılı işadamı Erzurum'da ayakkabı fabrikası açtı.
İşadamı Cevdet Yılmaz tarafından Organize Sanayi Bölgesi'nde açılan fabrika, kısa zamanda sektörün devleriyle yarışacak. 2 bin metrekare alan üzerine kurulan fabrika en son teknolojiyle dizayn edildi. Model üretimle başlayıp seri üretime geçen EKOSA Ayakkabı Fabrikası'nda her türlü modelde yazlık ve kışlık ayakkabı ile spor ayakkabılar imal ediyor. EKOSA Ayakkabı Fabrikası'nın sahibi Cevdet Yılmaz, "Erzurum'da ürettiğimiz marka ürünlerle kısa zamanda sektörün dev isimleriyle yarışacağız" dedi. İşadamı Yılmaz, şunları kaydetti: "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Ağrı ilimize yaptığı gezide benim diğer işletmelerimi de görünce 'Erzurum'a da yatırım yapar mısın?' demişti. Biz de Başkanımızın ilgi, alaka ve isteği sonrası Dadaşlar diyarına yatırım yaptık. 1995'ten beri ayakkabı sektöründe yer alan şirketimiz Ağrı ve Erzurum sayesinde Doğu pazarında inşallah söz sahibi olacak. Erzurum'daki fabrikamızda ilerleyen aylarda inşallah 100 kişiyi daha istihdam edeceğiz. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen yatırımcı ve müteşebbisler için muhteşem bir fırsattır. Ben tüm yatırımcıları Erzurum'a yatırım yapmaya davet ediyorum." (iha)
Etiketler : fabrika
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.