SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2015 14:58

ADNAN YILMAZ'DAN DESTEK SÖZÜ

ADNAN YILMAZ'DAN DESTEK SÖZÜ
"ENGELLERİ KALDIRMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"
Ak Partili Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına Yakutiye ve Pasinler ilçesinde devam etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, Ak Partili belediyelerin hizmetlerine dikkat çekti. Yılmaz, "2015 yılı hizmet yılı olacak." dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanlığı'nın Başak Sokakta gerçekleştirilen 'Benimle Boyar mısın?' etkinliğine katıldı. Adnan Yılmaz burada yaptığı konuşmada Yakutiye ilçe Belediye başkanı Ali Korkut'un çalışmalarından bahsetti. Belediye çalışmalarından övgüyle söz eden Yılmaz, "2015 yılı hizmet yılı olacak." dedi.
Yılmaz, açılışın ardından vatandaşlarla birlikte boyanan sokakta gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada vatandaşların sorunları da dinlemeyi ihmal etmeyen Yılmaz, daha sonra Pasinler ilçesine geçti.
Pasinler ilçesinde ilk olarak bir cenaze namazında katılan Yılmaz, aileye başsağlığı ziyaretinde bulunduktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Partili aday, sağlık hizmetlerinden bahsetti ve yapılan yatırımları anlattı. Engelli vatandaşlar için hiçbir hükümet döneminde olmadığı kadar çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yılmaz: "Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımının önündeki bütün engelleri kaldırmak boynumuzun borcudur. Bu sadece anayasal bir görevimiz değil aynı zamanda ahlaki bir sorumluluktur. Bakınız engellilere ödenen aylıkları, engel durumuna göre, yüzde 200 ile yüzde 300 oranlarında artırdık ve 18 yaşın altındaki engellilerin de yararlanmasını sağladık. Engellilerin toplumsal hayata katılımı önündeki engelleri kaldırmak üzere; kamuya açık alanlar ile binalar ve toplu taşıma hizmetlerinin erişilebilir hale getirilmesine yönelik düzenlemeler yaptık." diyerek bu çalışmaların önümüzde ki dönemde daha da kapsamlaştırılacağının altını çizdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.