ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Temmuz 2018 13:39

Adnan Oktar tutuklandı

Adnan Oktar tutuklandı
'Adnan Oktar' grubuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve adliyeye getirilen 117 şüpheli daha tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi. Sevk edilenler arasında Adnan Oktar'ın bulunduğu 116 kişi tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen tüm şüphelilerin savcılık işlemleri sona erdi.

Savcılık, 117 şüphelinin de tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk etti. Şüphelilerin nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.

Böylece toplamda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 183 şüpheliden, 176'sı tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilmiş oldu.

"Adnan Oktar" tutuklandı

"Adnan Oktar" grubuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle Sevk edilenler arasında Adnan Oktar'ın bulunduğu 117 kişi tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen 176 şüpheliden, 30'nun hakimlik işlemleri sona erdi.
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, ifadesini aldığı 117 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. 54 kişinin ise hakimlikteki sorguları devam ediyor.(iha)

Etiketler : adnan oktar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.