GENEL Haber Girişi : 20 Kasım 2018 11:23

Adaylara üçlü SORUŞTURMA

Adaylara üçlü SORUŞTURMA
AK Parti'de, muhtemel "sızma"lara karşı olağanüstü önlem
İyi aday olsun, ama kripto olmasın
30 Mart yerel seçimleri için ülke genelinde yoğun mesai harcayan partiler, bir yandan da adayların arasına karışarak partilere sızmaları muhtemel kripto FETÖ'cüler için olağanüstü çaba harcıyor. Devletin ilgili birimlerinden olur alamayan kimse aday gösterilmeyecek.

AK Parti kılı kırk yarıyor
Bu kapsamda en çarpıcı çalışma, FETÖ'ye karşı amansız mücadele veren AK Parti'de yaşanıyor. 7 binin üzerinde aday adayının belediye başkan adayı olmak için başvurduğu AK Parti, adaylık için "uygun profil" olarak gördüğü isimleri, başta Milli İstihbarat (MİT) olmak üzere, emniyet ve jandarma taramasından geçirecek. 

FETÖ ile mücadele kesintisiz sürecek
Böylelikle geçmiş yıllarda oldu- ğu gibi farklı görüntüler altında devletin, siyasetin ve sivil top- lum kuruluşlarının içlerine sızan FETÖ'cülere geçit verilmeyecek. Başkan Erdoğan, Türki- ye'nin FETÖ ile mücadelesinde en küçük bir zaaf olmasına göz yumulmayacağını hatırlatarak, "Türkiye aynı süreci yeniden yaşamayacak" diyor. 
Verda KARATAY - Palandöken






Etiketler : AK Parti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.