EĞİTİM Haber Girişi : 01 Şubat 2017 15:25

Adalet Akademisi Başkanı'ndan Rektör Çomaklı'ya Ziyaret

Adalet Akademisi Başkanı'ndan Rektör Çomaklı'ya Ziyaret
Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Akçil'e Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül refakat etti.
Yılmaz Akçil'e Atatürk Üniversitesi'ni tanıtan Rektör Çomaklı, üniversitenin Türkiye'nin en donanımlı üniversitelerinden biri olduğunu ve çevre ülkelere hizmet ettiğini söyledi. Şubat ayında gerçekleşecek olan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) Atatürk Üniversitesi olarak büyük katkı sağladıklarını söyleyen Çomaklı, uluslararası organizasyonları yönetme ve destek sağlama anlamında Atatürk Üniversitesi'nin bir marka haline geldiğini ifade etti.
Binlerce öğrenciyi bünyesinde barındıran Atatürk Üniversitesi'nin, Erzurum için büyük bir şans olduğunu belirten Akçil, bu potansiyelin doğru kullanıldığı takdirde bilimsel, ekonomik ve kültürel çalışmaların kente katma değer sağlayacağını söyledi. Erzurum'dan memnun bir şekilde ayrıldığını ifade eden Başkan Akçil, Rektör Çomaklı'ya misafirperverliği için teşekkür etti.(iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.