EĞİTİM Haber Girişi : 20 Mart 2015 00:45

Açı Dershaneleri'nden eğitime dev yatırım

Açı Dershaneleri'nden eğitime dev yatırım
Yaklaşık 10 yıldır ortaöğretim öğrencilerine yönelik eğitimini başarılı bir şekilde yürüten AÇI Dershaneleri yoluna artık Erzurum'da Açı Koleji olarak devam edecek.
Ramazan KARATAŞ

Erzurum  Açı Dershaneleri dershanecilikte yakaladıkları başarıyı ve tecrübeyi  okul konseptiyle birleştirerek 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde Erzurum Açı Koleji olarak sürdürecek.10 yıldır ortaöğretim  öğrencilerine yönelik eğitimini sürdüren Erzurum Açı Dershanesi, dönüşüm süreci kapsamında Erzurum Açı  Koleji olarak yoluna devam edecek.
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten,sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir  kurum olarak 2005 yılında eğitim- öğretim faaliyetlerine başlayan Açı Dershaneleri  kalitesini her geçen gün artırarak ve büyüme vizyonunu hayata geçirmek için durmaksızın çalışarak  ulaşmayı başardı.

YOLUNA TEMEL 
LİSE DEĞİL, KOLEJ 
OLARAK DEVAM EDECEK
Bireysel değil kitlesel başarıyı önemseyen ve her gencin hayalindeki başarıyı yakalamasını Türkiye birinciliği olarak gören  anlayışı ile binlerce öğrenciyi hedeflerine ulaştırdıklarını belirten, Açı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Gökhan Karasakal, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın kendine güvenen, donanımlı ve başarılı bireyler olarak yetişmesinde önemli bir sorumluluğu üzerine alan açı dershaneleri "dönüşüm kaygısıyla temel lise olma sürecine girmeyerek eğitim sektöründe yine büyük ve güçlü bir adım attı. Açı Koleji olarak; mutlu, özgüvenli, başarılı,ilkeli,açıkfikirli, araştıran, sorgulayan,yaratıcı ve eleştirel düşünebilen, öğrenme ve yeniliğe açık, özümseyerek öğrenen, öğrendiği bilgiyi kullanabilen,yalnızca test ve sınavlarda değil, kültür sanat , spor, bilim gibi dallarda da başarılı olabilen,ileri düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olan,geleceğin aydınlık liderleri olabilecek bireyler yetiştirmeyi amaç edinerek bu yola çıktık. Üzerimize aldığımız bu sorumluluğun bilinciyle, her biri kendi alanında tecrübeli,uzman, çalışkan,özverili, yıllarını eğitime vermiş, eğitimde ciddiyet ve disiplin anlayışını ön planda tutan seçkin öğretmen  kadromuzla temel eğitimde eksiklikleri bulunan öğrencilerimize birebir özel ders imkanı sağlayarak donanımlı bireyler haline getireceğiz.
Öğrenci ve veli rehberliğinde  özgün çalışmalarımız, koçluk sistemimiz,kişisel gelişim seansları, ve sosyal aktivitelerimizle okul ?aile öğrenci koordinasyonunu en üst düzeyde sağlayarak öğrenmeyi zevkli hale getireceğiz. Öğrenciyi eve dinlenmek için göndereceğiz anlayışını ilke edinerek eğitim öğretim hayatına başlayacak olan Açı Koleji'nde orta okul guruplarında  12-16 kişilik,fen ve Anadolu liseleri guruplarında ise 16-20 kişilik sınıflarda  tüm eğitim imkanlarını sunacağız.Sınavlara doğru adım adım ilerlerken öğrencilerimizi daha iyiye, daha güzele taşımak adına özel programlar,her yıl yenilenen özgün ve seviyeyi doğru ölçebilen yayınlarla yanlarında olacağız"dedi.

Etiketler : açı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.