MAGAZİN Haber Girişi : 27 Kasım 2018 12:03

9 yıllık birliktelik 9 dakikada bitti

9 yıllık birliktelik 9 dakikada bitti
9 yıllık birlikteliğin son bir yılını evli geçiren Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.
Geçen yıl Fransa’da evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti Silivri Adliyesi’nde  tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çiftin davasını 9 dakika bitirdi. Melisa adında bir kız çocuklarını bulunan ünlü çift, dava sonrası basına kısa bir açıklamada bulundu. Ilıcalı, “Evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. İddiaların hepsi çirkin... Severek evlendik yürütemedik, saygıyla ayrıldık” dedi. Boşanma protokolüne göre, çiftin kızları Melisa'nın velayeti anneye verilirken eğitim ve tüm masraflarını Acun Ilıcalı karşılayacak. Subaşı'na aylık 125 bin TL nafaka bağlandı. Subaşı kızıyla oturduğu evde kalacak. Bebek'teki Healtyhish kafenin ortaklığına devam edilecek. 

AYLIK 125 BİN TL NAFAKA!

Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı'na aylık 125 bin TL nafaka verirken, kızının tüm masrafalarını da karşılayacak.   (Akşam)

Etiketler : acunılıcalı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.