SPOR Haber Girişi : 04 Nisan 2017 11:46

'Herkes için spor atağı' projesine Erzurum'da start verildi

'Herkes için spor atağı' projesine Erzurum'da start verildi
'Herkes İçin Spor' projesine Erzurum'dan start verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "7'den 70'e herkesin sağlıklı bir yaşam için mutlaka spor yapması gerekir" dedi.
Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından illerde spor tanıtımı yapılıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde Atatürk Üniversitesi Spor Salon'unda spor tanıtımı yapıldı. Havanın önceki gün yağışlı olması nedeniyle spor salonunda yapılan gösteriler büyük ilgi gördü.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürleri Murtaza Cengiz, Harun İşçi, Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Öz ile diğer davetlilerinde katıldığı etkinlikte sporcular gösteri yaptı. Yetkililer, gençlere çeşitli hediyeler dağıttı.
Faal lisanslı sporcu sayısı ile Türkiye'nin en önde gelen illerinden biri olduklarını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, halkın ve engelli vatandaşların spor yapması içinde seferber olan bir kurum olduklarının altını çizdi.
Spor ve gençlik faaliyetlerine yoğun bir eğilim gösteren kurum olarak, şehirde herkesimin spor yapması için spor tesislerinin kapılarını ardına kadar açtıklarını vurgulayan Taşkesenligil, "Herkes İçin Spor Federasyonu'nun il temsilciliğimiz aracılığı ile yaptığı spor tanıtımını görünce, şahsım adına konuşuyorum, ben spor yapma konusunda bir eksiklik hissettim. Oysa insan sağlıklı yaşamak ve zinde kalmak için mutlaka spora bir vakit ayırmalı. 7'den 70'e bütün halkımızın mutlaka sağlıklı yaşamak için spor yapması gerekir. Spor bilincini herkese yansıtmamız lazım" diye konuştu.
Herkes İçin Spor Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Hüseyin Öz, federasyonun sporu tanıtmak için Erzurum'dan start verdiğini ve sırası ile Muş ve Şırnak'ta ta tanıtım yapıldığını belirterek, Türkiye'nin 81 ilinde bu faaliyetin süreceğini söyledi.
Öz, "Sporun tanıtımı için başlatılan projenin, ilimizden start almasının mutluluğunu yaşıyoruz. Desteklerinden dolayı Herkes İçin Spor Federasyon Başkanımız Yasin Bölükbaşı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e teşekkür ediyorum" dedi.
Bu arada spor salonunda yapılan gösteriler alkışlar arasında yapılırken, aktiviteye katılan vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Etiketler : spor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.