ERZURUM Haber Girişi : 03 Temmuz 2015 15:10

15 RAMAZAN DÜNYA YETİMLER GÜNÜ'NDE ANLAMLI BULUŞMALAR

15 RAMAZAN DÜNYA YETİMLER GÜNÜ'NDE ANLAMLI BULUŞMALAR
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, tarafından 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenledi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, tarafından 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenledi. 
Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Dünya Yetimler Günü nedeniyle koruyucu aileler ve koruma altında bulunan çocuklar için iftar programı gerçekleştirildi.
Programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Sadrettin Güzeltepe, çok sayıda korucu aile katıldı.
Dünya Yetimler Günü nedeniyle düzenlenen ikinci programda ise İnsani Yardım Derneği tarafından devlet koruması altındaki çocuklar , iftar sofrasında bir araya geldi.
3 Temmuz stadyumunda düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cemil İlbaş ve Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü bünyesindeki çocuk yuvası ve yetiştirme yurtlarında kalan çocuklar katıldı.
ENGELLİ VATANDAŞA ANLAMLI DESTEK
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına ise İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları ve Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü bünyesindeki kurumlarda devlet koruması altında barınan çocuklar katıldı.
Ala, İl Müdürü Abdulhakimoğulları'ndan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ala, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden evde bakım hizmeti alan bir vatandaşa akülü engelli aracı hediye etti.
Ala'ya teşekkür eden vatandaş, akülü engelli aracının hayatını kolaylaştıracağını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.