ASAYİŞ Haber Girişi : 21 Şubat 2015 09:01

14 ayrı suçtan aranan şüpheli ERZURUM'DA YAKALANDI

14 ayrı suçtan aranan şüpheli ERZURUM'DA YAKALANDI
Türkiye'nin 81 ilinde 14 ayrı suç dosyasından aranan şüpheli, Erzurum'da polisin film gibi operasyonu sonucu kovalamaca neticesinde kardeşine ait kimlikle yakalandı.
Uzun süredir aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan M. K., Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi İnfaz Masası ekiplerince film gibi gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi. 81 ilde 14 ayrı suç dosyasından aranan M.K.'nın Doğu Anadolu Bölgesinde olduğunun bilgisine ulaşan infaz masası ekipleri, şüphelinin gidebileceği adresleri gözetim altına aldı. Daha sonra oto kiralamak istediği öğrenilen M.K., ile rentacarcı olarak görüşen sivil polisler kiralık otoyla buluşma noktasına gittiler. Bir süre sonra ise M.K.'nın kullandığı otomobil kaçmaya başlayınca polisler ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Uzun süre yaşanan kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalanan M.K., etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Üzerinden kardeşine ait kimlik çıkan M.K., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Etiketler : suç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.