ERZURUM Haber Girişi : 16 Ağustos 2019 11:58

1.Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri

1.Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri
Erzurum ekonomisine katkı sunmak için her fırsatta yeni projelere ve farklı etkinliklere imza atan MNG Erzurum Alış-Veriş Merkezi, şimdi de “1.Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri” adı altında daha önce denenmemiş bir çalışma için kolları sıvadı.

MNG Alış-Veriş Merkezi Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, “Amacımız Erzurum’u bir alış-veriş vadisi yapmaktır. Bu uğurda bugüne kadar birçok çalışmayı başarıyla tamamladık. Özellikle komşu ülkelerden Erzurum’a binlerce turist çekmeyi başardık. Şimdi de alış-veriş merkezinin garajında yapacağımız etkinlikle on binlerce yerli ve yabancı misafiri Erzurum’a kazandırmaya çalışıyoruz. Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz bölgelerinin yanısıra, Gürcistan, Nahcivan, İran ve Azerbaycan’da da garaj günlerine dair tanıtımlar yapılıyor. Çok yakında bu çalışma sayesinde, Erzurum’da iğne atsanız yere düşmeyecek. Dört bir yandan on binlerce insan buraya akın edecek” dedi. (Palandöken Gazetesi)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.