GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2017 15:58

Palandöken'de AK Parti-MHP buluşması

 Palandöken'de AK Parti-MHP buluşması
Hızlanan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu çalışmaları kapsamında MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Hızlanan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu çalışmaları kapsamında MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Haktan Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP'liler, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili istişarede bulundular. 
Teşkilat çalışmaları ile göz dolduran AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda MHP Palandöken İlçe Teşkilatını ziyaret etmişti. Bu ziyaretten oldukça mutlu olan MHP İlçe Başkanı Cihan Aksakal ve yönetimi, iade-i ziyarette bulundu. MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyelerini ilçe teşkilat binasında ziyaret etti.
16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumunda EVET oyu kullanacaklarını belirten MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal, sürece maddi ve manevi destek sunacaklarını, değişikliği gönülden desteklediklerini belirtti. Başkan Aksakal, sürecin sonucunun olumlu olmasının Türkiye'nin geleceği için son derece önemli olduğunu vurguladı.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, MHP İlçe Başkanı Aksakal'a ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Ömeroğlu, "Batı'nın uydusu olmuş büyük kuklaların maskelerinin düşeceği, iplerinin kopacağı gün 16 Nisan'dır. Hepsi 16 Nisan'da kapı dışı edilecektir. Ecdadımız Kurtuluş Savaşında düşmanı denize dökmüştür. Referandum ile biz de tüm hamasileri kapı dışarı edeceğiz ve Türkiye'deki tıkanmışlığın önünü açacağız. 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti için bir milat olmuştur. 15 Temmuz'da şer odakları bizi vatanımız ile tehdit etme girişiminde bulunmuş ve akabinde boylarının ölçüsünü almıştır. Dağıtmak istedikleri Türkiye birleşerek şer odaklarına hadlerini bildirmiştir. Fiili olarak verdiğimiz cevabı bir kere de sandıkta vereceğiz. Ve bu süreci birlik beraberlik içinde sonuçlandıracağız." diye konuştu.
Samimi bir şekilde geçen ziyarette, her iki partinin temsilcileri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ayrıntıları ele aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.