EĞİTİM Haber Girişi : 26 Mayıs 2016 11:40

İNSANİ DEĞERLER EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ'NDE SERTİFİKA TÖRENİ

 İNSANİ DEĞERLER EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ'NDE SERTİFİKA TÖRENİ
Topluma hizmet ve uygulamalarına katılan Atatürk Üniversitesi öğrencilerine, İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAİDEM) tarafından sertifika verildi.
Topluma hizmet ve uygulamalarına katılan Atatürk Üniversitesi öğrencilerine, İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAİDEM) tarafından sertifika verildi. 
Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Suat Günbey, fakülte dekanları, müdürler, öğretim üyeleri ve öğretmenler katıldı.
ATAİDEM Müdürü Prof. Dr. Cengiz Gündoğdu yaptığı sunumda merkezin kurumsallaşma süreci ve yaptıkları etkinliklerle ilgili bilgiler verdi.
ATAİDEM'in değerler eğitimine yönelik olarak Türkiye'de üniversite bünyesinde açılan ilk merkez olduğunu ifade eden Gündoğdu, "İnsanlık İçin Değer" sloganıyla yola çıktıklarını ve 2015 yılında açılışı yapılan merkezde çok kısa süre içerisinde Eğitim programları ve topluma hizmet uygulamaları yanında, konferans, seminer, söyleşi, panel, sempozyum gibi birçok etkinlik düzenlediklerini ifade etti.
Gündoğdu, faaliyetlerinde değerlerin öğretiminden ziyade eğitimine yönelik araştırma, uygulama,etkinlik düzenleme ve materyal oluşturmaya yönelik çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. İnsanımız için güzel bir dünyadan daha çok, dünyamız için güzel insanlar yetiştirmek ideali doğrultusunda hareket etmeyi ilke edindiklerini söyleyen Gündoğdu, programlarda formatörlük yapan eğiticilere, eğitim programları ve etkinliklere katılan öğrencilere, projeleri beraber uyguladıkları ATASEM yetkililerine ve etkinliklerin yürütülmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Düzenlenen törende eğitim etkinlikleri ve topluma hizmet uygulamalarına katılan öğrenciler, ATAİDEM tarafından sağlanan imkânlar sayesinde önemli tecrübe ve birikim elde ettiklerini ve bu faaliyetlerin sürdürülmesini istediklerini belirtiler. Konuşmaların ardından eğiticilere teşekkür belgesi, eğitimlere katılan 286 öğrenciye de katılım sertifikası verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.